Over Ons

Wij zijn Rudie en Elles Wierda, we zijn in 2019 samen met onze 3 zoons, honden en paarden naar Aalden verhuisd om hier een minicamping te beginnen.

Rudie heeft altijd in de (bedrijfs)autotechniek gewerkt maar is nu werkzaam als monteur voor Heftrucks. Elles heeft NHB (Nederlands Hippische Beroepsopleiding) Deurne gedaan maar werkt nu al geruime tijd bij de ANWB op de meldkamer.

Begin 2020 zijn we begonnen met het verbouwen van een van de schuren om hier een sanitairgebouw in te maken. Eind 2020 is het buitenterrein aangelegd. 1 juli 2021 zijn we van start gegaan en konden we de eerste gasten ontvangen.

Onze gezamenlijke hobby is mennen, ritten maken met paard en menwagen. Dit is plezier voor het hele gezin maar ook voor jong en oud. Dit plezier willen we delen met onze campinggasten door op kleine schaal menritten aan te bieden om zo de mooie omgeving van Aalden op een andere manier te ontdekken.

De camping is in 2021 geopend, wij horen graag uw feedback na uw verblijf zodat we de camping naar ieders wens kunnen verbeteren.

Wij hebben honden. We willen u vragen hier rekening mee te houden en niet zomaar ons privéterrein te betreden. De honden lopen in onze tuin welke omheind is en niet grenst aan het campingterrein.

Foto Opening Site 1
Foto Opening